enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış etkili olacak
REKLAM ALANI
19.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Eylül Perşembe günü için yurt genelinde 7 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Özellikle Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde sıcaklıkların 2 ila 4 derece düşeceği belirtildi. Ayrıca 20 Eylül Cuma, 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günleri de ülkenin büyük bir bölümünde yağış etkili olacak.

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre, Türkiye’nin birçok bölümü bugün yağışlı geçecek. Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Batı Anadolu’nun bazı illerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ve bazı Doğu illerinde yağışlar kuvvetli olabilir. Sıcaklıklar ise Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu’da hafif düşecek.

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

20 EYLÜL CUMA

21 EYLÜL CUMARTESİ

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi