enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Milli judocu Ecem Taşın Çavdar, Paris’te bronz madalya kazandı

Milli judocu Ecem Taşın Çavdar, Paris’te bronz madalya kazandı
REKLAM ALANI
05.09.2024
0
A+
A-

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil eden milli judocu Ecem Taşın Çavdar, kadınlar J1 48 kilo kategorisinde bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Champ-de-Mars Arena’da düzenlenen müsabakada Çavdar, üçüncülük maçında Yunan rakibi Emmanouela Masaurou ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca sergilediği üstün performansla rakibini mağlup eden Çavdar, bronz madalyayı Türkiye’ye getirdi.

Bu madalya, Çavdar’ın ikinci paralimpik madalyası olarak kayıtlara geçti. Rio 2016 Paralimpik Oyunları’nda da bronz madalya kazanmış olan milli sporcu, Paris 2024’te elde ettiği başarıyla Türkiye’ye bir kez daha gurur yaşattı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ecem Taşın Çavdar’ı sosyal medya üzerinden tebrik ederek, “Ülkemizi bir kez daha gururlandıran sporcumuzu yürekten kutluyorum” mesajını paylaştı.

Ecem Taşın Çavdar’ın bu başarısı, Türk paralimpik spor tarihinde unutulmaz bir yer edindi ve Türkiye’nin uluslararası arenada gücünü bir kez daha kanıtladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi