enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Muhittin Böcek’ten Kaymakam Ürkmezer’e ziyaret

Muhittin Böcek’ten Kaymakam Ürkmezer’e ziyaret
REKLAM ALANI
05.09.2024
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.

featured






Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve CHP İlçe Teşkilatı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret ettiler. Ziyarette, 6-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Foodfest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali ile ilgili konuşarak davette bulunan Başkan Muhittin Böcek, koordineli ve başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Ürkmezer’e teşekkür etti.

Bir 11 kişi görseli olabilir

Nazik ziyaret ve davetleri için Başkan Muhittin Böcek ve beraberindekilere teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer, “Alanyamızda Büyükşehir Belediyesi ile uyum ve koordine içerisinde çalışarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Alanya ve bu bölge, tropikal meyvecilik anlamında tüm Türkiye’yi besleme potansiyeline sahip. Bunun da Foodfest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali gibi organizasyonlar ve önde gelen aşçılarla tanıtılması çok önemli. Bu organizasyona öncülük eden Büyükşehir Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. Ziyarette ayrıca Alanya ile ilgili konular konuşularak değerlendirmeler yapıldı.

Muhittin Böcek’ten Kaymakam Ürkmezer’e ziyaret


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi