enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2188
EURO
37,0581
ALTIN
2.995,55
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
18°C
Adıyaman
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
21°C

Namağlup serisi 7 maça çıktı

Namağlup serisi 7 maça çıktı
REKLAM ALANI
21.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Esenler Erokspor, Ankara Keçiörengücü’nü kendi evinde ağırladı. Esenler Erokspor Stadı’nda oynanan karşılaşma, büyük bir heyecana sahne oldu ve 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Maça hızlı başlayan Ankara Keçiörengücü, 10. dakikada tecrübeli forveti Mame Diouf’un kaleciden dönen topu tamamlamasıyla 1-0 öne geçti. Ancak Esenler Erokspor, bu gole 25. dakikada Mame Faye’nin etkili vuruşuyla yanıt vererek durumu eşitledi. İlk yarının son dakikalarına doğru, 37. dakikada Ali Dere’nin kendi kalesine attığı talihsiz golle Esenler Erokspor 2-1 öne geçti ve soyunma odasına bu avantajla girdi.

İkinci yarıda daha baskılı bir oyun sergileyen Ankara Keçiörengücü, rakip kalede gol aramaya devam etti. Maçın son anlarına kadar gol bulamayan başkent temsilcisi, 90+7. dakikada oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan Ayaydın’ın attığı golle skoru 2-2’ye getirerek bir puanı kurtardı.

Bu sonuçla namağlup serisini 7 maça çıkaran Keçiörengücü, puanını 14’e yükseltti. Son 3 maçını kazanan Esenler Erokspor ise galibiyet serisine sonlandırdığı maçta bu sezonki ilk beraberliğini aldı ve puanını 13 yaptı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi