enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Narin Güran cinayetinde itirafçı yeniden olay yerinde

Narin Güran cinayetinde itirafçı yeniden olay yerinde
REKLAM ALANI
09.09.2024
0
A+
A-

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. 21 Ağustos’ta Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve cansız bedeni dün Eğertutmaz Deresi’nde bulunan küçük kızın ölümü, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle inceleniyor.

Soruşturma kapsamında, Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası S.G’nin eşi dahil olmak üzere toplam 24 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki sorguları sürerken, olayla ilgili yeni incelemeler de yapılıyor. Bir cumhuriyet başsavcı vekili ve üç savcının daha görevlendirildiği soruşturmada, savcılar ve İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi’nde ve Tavşantepe Mahallesi’nde yeniden incelemeler gerçekleştirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden sıva ustası N.B, verdiği ifadede amca S.G’nin kendisine cesedi ortadan kaldırması için para teklif ettiğini ve Narin’in cansız bedenini çuvala koyarak dereye gömdüğünü itiraf etti. N.B, olay yerine polis ve jandarma eşliğinde götürülerek, olayın nasıl gerçekleştiğini yerinde canlandırdı. Narin Güran’ın defin işlemleri tamamlanırken, otopsi sonuçları ve soruşturmanın ilerleyen safhaları merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi