enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Olimpiyat şampiyonu Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına aday

Olimpiyat şampiyonu Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına aday
REKLAM ALANI
14.09.2024
0
A+
A-

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Spor kariyerinde 1 altın ve 2 bronz olimpiyat madalyası, 3 dünya ve 11 Avrupa şampiyonluğu bulunan Akgül, Paris 2024 Olimpiyatları’nda kazandığı bronz madalyayla güreş kariyerini noktaladığını açıklamıştı.

Akgül, adaylığını “Yeni bir vizyonla geçmişten geleceğe” sloganıyla duyurdu. Açıklamasında, Türk güreşinin köklü tarihini modern bir yaklaşımla geleceğe taşımayı hedeflediğini vurguladı. “Geleceğimiz olan genç güreşçilerimizin motivasyonunu artırarak onları destekleyecek ve zirveye taşıyacak, ulusal ve uluslararası arenada güçlü ekiplerle ve stratejilerle Türk güreşinin gücünü tüm dünyaya göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

ABB Aski Spor sporcusu olan Taha Akgül’e Aski Spor Kulubünden de destek geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada “Türk Güreşinin kanayan yaralarını sarmak için yola çıkan şampiyon sporcumuz Taha Akgül, 16 Eylül Pazartesi günü basın mensuplarıyla bir araya gelecek.” ifadelerine yer verildi.

Taha Akgül,16 Eylül Pazartesi günü Etimesgut’ta Bahçekapı Çiftlik Caddesinde bulunan Gazi Park Belpa Kafe’de saat 11’de kameralar karşısına geçecek. 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi