enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Ölüm kavşağı, ocakları söndürüyor!

Ölüm kavşağı, ocakları söndürüyor!
REKLAM ALANI
13.06.2024
0
A+
A-

Ardahan’da ölüm kavşağı olarak bilinen kentin girişindeki dörtyol ayrımında meydana gelen trafik kazaları ocakları söndürüyor.

featured






Ölüm kavşağı, ocakları söndürüyor!

ARDAHAN-BHA

Ardahan’ın Kars yolu istikametindeki şehir girişi ve çevreyolu bağlantısının olduğu kavşakta trafik ışıklarının olmaması kazalara davetiye çıkartıyor. Yoğun trafiği nedeniyle en çok kazanın meydana geldiği kavşak sürücülerinde korkulu rüyası haline geldi.

Her yıl onlarca trafik kazasının meydana geldiği ve birçoğunun ölümle sonuçlandığı kavşakta sinyalizasyon çalışması yapılmasını isteyen sürücüler ise, yetkilere seslerini duyuramadıklarından dert yanıyor.

Kent trafiğinin en yoğun olduğu kavşakta daha önce evladını kaybeden bir baba geçen hafta aynı yerde iki aracın kafa-kafaya çarpıştığını görünce gözyaşlarına boğuldu. Oğlunu kaybeden amcasıyla birlikte kaza yapan iki aracı gören Taner Şit isimli vatandaş, “Birkaç yıl önce Kars’tan ziyaretimize gelmek için yola çıkan yeğenim bu yolda hayatını kaybetti. Rahmetli yeğenimin babasıyla geçtiğimiz gün bu kavşakta yine bir kazaya tanık olduk. Amcam kaza yapan araçları görünce gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun acısını yeniden yaşadı. Yeğenimizi kaybettiğimiz bu yola yıllar geçmesine rağmen bir trafik ışığının konulmaması ise anlaşılır gibi değil. Buradan sizin aracılığınız ile yetkilere sesleniyorum; lütfen bu yola bir trafik lambası koyun, sinyalizasyon çalışması yapın. Burada meydana gelen kazalarda birçok ocak söndü, yakınları büyük acılar çekti. Yeni acıların yaşanmaması için biran önce bu kavşakta çalışma başlatın” ifadelerini kullandı.

Ölüm kavşağı, ocakları söndürüyor!


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi