enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9816
EURO
38,0004
ALTIN
2.834,08
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Önce Ankara’nın talep ve sorunlarına yönelmeliyiz

Önce Ankara’nın talep ve sorunlarına yönelmeliyiz
REKLAM ALANI
10.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

DP Ankara İl Başkanı Erdem, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve yönetimi ile bir araya geldi. Erdem, spordan sanata, eğitimden kültüre her faaliyette işbirliği ve görüş alışverişine açık olduklarını belirtti.

“Önce Ankara’nın talep ve sorunlarına yönelmeliyiz”

Kavgasız, gürültüsüz, sorunlara ses verilen ve sonuca odaklı siyaset önceliği vurgusu yapan Erdem, “Önce kendi şehrimizin talep ve sorunlarına yönelmeliyiz, genel makro siyaset daha sonra gelmeli. Hep birlikte bir arada ülke menfaatlerini gözetmeliyiz. Bu nedenle ilk ziyaretimiz Ankara Kent Konseyi’ne oldu.” dedi.

Ülkede siyasetin nitelikli insanlar tarafından yapılması gerektiğini belirten Erdem, “Bir kişi her şeyi bilemez bu ülke için de geçerli siyasi yapıların yönetimleri için de geçerli. Bu nedenle bizim ekibimizde esnaf, hukukçu, spor antrenörleri, mali müşavirler de var. Hepimiz Anadolu insanıyız. Ayrışmadan, kutuplaşmalara izin vermeden çalışmalıyız” diye konuştu.

“Toplumun tek uzlaşma sahnesi Ankara Kent Konseyi”

Ankara Kent Konseyi’nin toplumun her kesimine eşit mesafede duran bir yapı olduğuna değinen Yılmaz ise “Bu seyirde herkes kaptan derken şiirsel bir cümle olsun diye söylemedik. Hiyerarşinin olmadığı, 70 kişilik Yüksek İstişare Kurulumuzda rektörlerden belediye başkanlarına kadar deneyimlerine ihtiyaç duyduğumuz, Ankara’yı daha iyi yerlere taşıyacak her fikre kulak verdiğimiz demokratik bir konumdayız” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi