enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9856
EURO
37,8596
ALTIN
2.822,53
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Pazarspor Hazırlık Maçını 4 -1 Kazandı

Pazarspor Hazırlık Maçını 4 -1 Kazandı
REKLAM ALANI
01.09.2024
0
A+
A-

Rize/ BHA

TFF 3.Lig.3.Grup’ta mücadele verecek olan Rize-Pazarspor, lige iyi bir giriş yapmak, eski,yeni ve alt yapıdan gelen sporcuları birbirleriyle kaynaştırmak amacıyla hazırlık maçlarına devam ediyor.

5.hazırlık maçını Trabzon 1461 U 19 takımıyla kendi sahasında yapan Pazarspor maçı Yavuz,Mustafa, Alperen ve Fatih Ateş’in attığı gollerle  4 – 1 kazandı. Konuk takımın golü Nazif Yerlikaya’dan  geldi.

Pazarspor’un Sportif  Direktörü  Hasan BALTA   çok umutlu…

Taraftar yeni Transferleri izlemeye geldi..

Pazarspor  Teknik Direktörü Ramazan ÖZTÜRK , maç sonu Trabzon 1461 U19 hocalarına ( Osman KASTAN ve Gökhan DURMUŞ’a )  başarılar diledi.

Pazarspor sahaya Salih,Ali,Furkan,Emre,Ege, Göktuğ,Esat, Erhan,Mustafa,Caner.Yavuz on biri ile çıktı. İlk yarı Yavuz ve Mustafa’nın golleriyle  2 – 0 bitti..

2.yarıya çıkarken sadece Esat – Sefa değişikliği yapıldı. Bir müddet sonra alt yapıdan yetişen  Alperen, Atakan , Gökdeniz, Muhammet ve Eren’de görev aldılar. Alperen takımını 3-0 öne geçiren golü attı.Kaleci Salih çıktı, Miraç girdi. Hacı,Emirhan,Fatih Ateş ve Furkan Hacıfazlıoğlu’da  forma giydiler.Ege başarılı bir performans sergiledi 90 dakika oynadı. Furkan Yılgın,Emre,Ali,Göktuğ,Erhan,Caner,Mustafa,Yavuz yerlerini arkadaşlarına bıraktılar. Konuk takım Nazif Yerlikaya ile bir gol buldu ve durum 3-1 oldu. Daha sonra Sonradan oyuna giren Fatih Ateş’in golü ile Pazarspor skoru 4 -1 yaptı. Başka gol olmayınca maç Pazarspor lehine 4 -1 bitti.

Teknik Direktör Ramazan ÖZTÜRK yapmış olduğu açıklama’da ” Takımın her gün daha iyiye gittiğini, İstanbul ,deplasmanında oynayacakları Küçükçekmece Sinopspor maçından puan ve puanlarla dönmek istediklerini, 12 sporcu transfer edildiğini, bugün 3 sporcu ile’de prensipte anlaştıklarını ancak bu maçta forma giymediklerini, 3 sporcu daha almayı düşündüklerini, İstanbul ve çevre illerdeki taraftara seslenerek onları İstanbul’daki maça beklediklerini” söyledi.

Takıma yeni katılacak olan sporcular  maç sonrası çalıştılar..

Belediye personeli Kadir EROL ve Belediye Meclis Üyeleri aynı zaman’da Pazarspor yönetimin’de görev alan Süleyman TERZİ ve Hasan TELATAR maçı dikkatle izlediler.

Spor aşkı bambaşkadır….

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi