enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Pazarspor kendi sahasında berabere kaldı

Pazarspor kendi sahasında berabere kaldı
REKLAM ALANI
17.09.2024
0
A+
A-

 

 

 

 

Pazarspor:

Salih Şenbaş, Erhan Şengül, Esat Kabahel, Göktüğ Yılmaz (Hacı Şükrü Çiçek dk. 71), Yavuz Alemdar (Bertan Özkan dk. 90+1), Ali Ekber Öz, Berkehan Biçer, Emre Akgün, Furkan Yılgın, Metin Caner Akbayrak (Sefa Tunç dk. 46), Mustafa Sol (Yusuf Mutlu dk. 86)

Yedekler: Dursun Miraç Vural, Emirhan Atilla, Aras Aydın, Adnan Emir Koldere, Ali Alperen Çelik, Gökdeniz Karahan

Teknik direktör: Ramazan Öztürk

10 Numara Sportif Efeler 09 Spor FK:

Kemal Mert Özyiğit, Enis Çelik, Emre Yıldırım, Sabutay Alper Bayülken, Furkan Külekci, Furkan Tuşik, Süleyman Çelik (Abdullah Soğucak dk. 66), Berkan Ünal, Gökberk Efe (Hüseyin Turgay Akman dk. 85), Uğur Çetinkaya (Hakan Can Durdu dk. 67), Mustafa Karaman (Burak Göksel dk. 46)

Yedekler: Orhan Can Bostan, Eren Akdemir, Muhammed Berkay Kınaç, Beren Küçükbaşarık, Yiğithan Turhan, Özgür Deniz

Teknik direktör: Tolga Şanbay

Lige tamamen yenilenmiş kadrosu ile başlayan, bu sezon için, 19 yeni  sporcu transfer eden, geçen sene takımda yer alan 8 sporcusu ile yeniden anlaşan ve bu kadroya profesyonel yaptığı, 4 alt yapı sporcusu ekleyen Pazarspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maça mutlak 3 puan kazanmak için başladı.

Maça’da, İlçe Kaymakamı Hamza İnam, Belediye Başkanı Neşet Çakır,Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Aytaç Şener, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu , Milli Eğitim Müdürümü Adem Gündüz, Pazarspor Kulübü Başkanı Uğur Aslan, As Başkanlar, Prof. Dr. Güven Aslan, Cengiz Tabak,  Soner Çiçek, Recep Müftüoğlu  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangın, Eski Başkan Mustafa Taşkın, bazı Parti Başkanları, STK  başkanları, Ankara, İstanbul ve İzmir’den gelen Pazarspor sevdalıları, ve taraftarlar yerlerini aldılar. Protokol tamamen doldu. Tam kapasiteli olmasa da, maça taraftarda ilgi gösterdi.

Hakemin düdüğü ile maç başladı, büyük bir heyecan ile beklenen  gol bir  türlü gelmedi. Tabi rakip takımında güçlü olması ve geçen sene kaybettiği şampiyonluğu bu sene yakalamak için iyi transferler etmesi Pazarspor’u zorladı.

Hocamız Ramazan Öztürk’ün  üç puan almak için yaptığı hamleler yeterli olmadı. Özellikle son  5  dakikadaki  uzatmada, rakip takım gole çok yaklaştı. 90+3′ de kazandıkları serbest vuruşu geçen maçta olduğu gibi, bu maçtada kalesinde devleşen Salih adeta uzayarak, sol 90’a giden topu çıkardı. Maç  başladığı gibi  0 – 0 bitti. Pazarspor 2 hafta sonunda toplamış olduğu 2 puanla, fikstürde Küçükçekmece ile 9. sırayı paylaştı.

Maç sonrası Pazarspor’un resmi ürünlerini satan Pazarspor STORE mağazası açıldı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi