enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Polatlı Kent Konseyi Başkanlığına Serpil Öztürk seçildi

Polatlı Kent Konseyi Başkanlığına Serpil Öztürk seçildi
REKLAM ALANI
03.08.2024
0
A+
A-

Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kent Konseyi 14. Olağan Seçimli Genel Kurulu, Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz başkanlığında divanın oluşturulmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunduğu genel kurulda, faaliyet raporu mevcut başkan Salih Tekeli tarafından okundu.

Serpil Öztürk’ün tek aday olduğu seçim açık oylamayla gerçekleştirildi. Oylamada Öztürk başkanlığa seçildi.

Genel kurula, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldız, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Ömer Şan ve Murat Akyüz katıldı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, yaptığı konuşmada, ilçenin iki önemli tarihi değerinin Gordion ve Sakarya Zaferi olduğunu hatırlatarak, geçen yıl UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren Gordion’un yenilenmesi ve turizm değerinin artırılması için Ankara Büyükşehir Belediyesiyle birlikte çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise Ankara’nın tarihi değerlerinin tanıtımı için çalışmalar yürüttüklerini, Polatlı’da da Gordion ve Sakarya Zaferi’nin bilinirliğinin artırılması için önemli çalışlar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Polatlı Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Serpil Öztürk ise gönüllülük esasına göre çalıştıklarını, ilçeye bugüne kadar yapılan çalışmaları daha üst seviyeye çıkartacaklarını dile getirdi.

Ankara Kent Konseyi’nden Kutlama Mesajı

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Polatlı Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Serpil Öztürk için kutlama mesajı yayınladı. Yılmaz’ın mesajı şöyle:

“150’ye yakın üye ile birlikte siyasi parti temsilcilerinin katıldığı, AKK Başkanı olarak konuşma yaptığım Genel Kurulda oy birliği ile Başkanlığa seçilen Sayın Serpil Öztürk’ü kutluyorum. Önceki Başkan Salih Tekeli’ye teşekkür ediyor, AKK olarak yeni dönemde birlikte projeler gerçekleştireceğimiz Polatlı Kent Konseyine başarılar diliyorum”

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi