enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2206
EURO
37,1910
ALTIN
2.992,32
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Rena Nizami Düsseldorf’ta ilk konferansını verdi

Rena Nizami Düsseldorf’ta ilk konferansını verdi
REKLAM ALANI
29.09.2024
0
A+
A-

Murat Ali BLACH – İlhan KILIÇ/ DÜSSELDORF-BHA

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde yaşayan Azerbaycanlı radyo programcısı, şair ve yazar Rena Nizami, düzenlediği konferansla katılımcıları derin bir sevgi bağında birleştirdi.

Mavi rengin huzur ve özgürlüğü simgelediği etkinlikte, “Sevgi paylaştıkça çoğalır” teması ön plandaydı.

“Mavi Sevgi Bağı” başlığı altında gerçekleştirilen konferansa, özellikle Azerbaycan Türkleri büyük ilgi gösterdi. Nizami’nin Almanya’daki ilk konferansı olması, sevenlerine onu yakından tanıma fırsatı sundu. Etkinlik, 28 Eylül tarihinde Stephan Caddesi’ndeki bir derneğin salonunda düzenlendi.

Konferans, şehitler anısına saygı duruşu ve Azerbaycan Milli Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sunumlar eşliğinde ilerleyen etkinlikte, Rena Nizami insanlar arasında güçlü bir iletişimin ancak sevgi ve saygı ile mümkün olduğunu vurguladı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Nizami, katılımcıları sevginin birleştirici gücü etrafında topladı.

Konferansın interaktif bölümünde ise Nizami, katılımcıları on yıl öncesine ve geleceğe doğru bir yolculuğa çıkardı. Bu bölüm, katılımcıların geçmişleriyle yüzleşmelerine ve gelecekteki hayatlarını şekillendirmelerine yardımcı oldu.

Rena Nizami’nin konuşmaları, Düsseldorf’taki ilk konferansında izleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi