enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Sahnelerin Yıldızı  By SEMPATİK seçildi 

Sahnelerin Yıldızı  By SEMPATİK seçildi 
REKLAM ALANI
23.06.2024
0
A+
A-

Sahnelerin Yıldızı  By SEMPATİK seçildi

Yurt içi ve yurt dışı dev etkinliklerin aranılan sunucusu By SEMPATİK başarılı performansı ile gündemden düşmüyor. Farklı sahne performansları ile büyük beğeni toplayan ünlü sunucu By SEMPATİK ödüle doymuyor.

Törende ödülünü usta gazeteci Habib Babar’ın elinden alan yıldız isim duygularını şöyle dile getirdi:

“Radyo benim hayat tarzım. Sahne ise bunun vitrini. Mikrofonla Dans Eden Adam yakıştırmaları ile farklı, yenilikçi ve samimi sahne performanslarına yöneldim. Radyo-tv-sahne performansları ile grup stand up şovları ile başlayan süreç beni bugünlere getirdi. Bu ödül sahnedeki başarımı perçinledi. Gerçekten çok gurur duydum. Bana güvenen sahnesini , etkinliğini, mikrofonu teslim eden tüm profesyonellere sonsuz teşekkür ediyorum. Ödülümü dinleyicilerim ve seyircilerime atfediyorum.”

Hakkari’den Bosna’ya, dünya şampiyonalarından, uluslararası dev festivallere sahnedeki coşkulu sunumu ile dikkat çeken ünlü sunucu By SEMPATİK bugüne dek 900’e yakın program sundu. Radyo Evi Derneği(RADEV)Başkanlığı ile radyo camiasına da hizmet veren By SEMPATİK, Uluslararası yayın yapan FM Dergisi’nin de imtiyaz sahibi. İnstagramda  @bysempatik14  adresinde programlarını duyuruyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi