enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1267
EURO
38,0492
ALTIN
2.891,75
BIST
10.063,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
29°C
Adıyaman
29°C
Açık
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
32°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Açık
34°C

Şampiyon sporculardan, Kaymakam Böke’ye ziyaret

Şampiyon sporculardan, Kaymakam Böke’ye ziyaret
REKLAM ALANI
24.09.2024
0
A+
A-

S. Cemal SÜZEROĞLU / MUĞLA-BHA

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Türkiye genelinde düzenlenen spor şampiyonalarında önemli başarılar elde eden genç sporcularımıza plaket takdim ederek başarılarını taçlandırdı. Genç sporcuların gösterdiği üstün performanstan dolayı gurur duyduğunu belirten Kaymakam Böke, plaket takdiminde başarılarının daim olmasını dileyerek gençlere önemli mesajlar verdi.

Milas’ı ulusal arenada başarıyla temsil eden sporcularımız şunlardı:

Muhammed Mehdi Babat, Türkiye U13 Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda 30 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Miri Güven, Türkiye U13 Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda 33 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı.

Sergen Donka, Türkiye KickBoks Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla Türkiye Şampiyonu olarak adını zirveye yazdırdı.

Irmak Demir, Atletizm U14 Türkiye Şampiyonası’nda 800 metre yarışında Türkiye Şampiyonu olarak Milas’ı gururlandırdı.

Egehan Babacan, Okul Sporları Küçükler Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Nilay Buldan, Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda 70 kilogram kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olarak önemli bir derece elde etti.

Başarılı sporcularımız, Milas’ın adını Türkiye çapında duyurarak ilçemizi gururlandırdı. Kaymakam Mustafa Ünver Böke, plaket takdim töreninde gençlerin bu başarılarının hem ilçemiz hem de ülkemiz için büyük bir değer taşıdığını vurguladı. Ayrıca, Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü D. Tayfun Uslu ve sporcuların antrenörlerini de tebrik ederek, gençlerin gelişimine sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Böke: “Gençlerimiz Geleceğimizin Teminatıdır”

Kaymakam Böke, törende yaptığı konuşmada, sporun gençlerin disiplinli, sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesine katkı sağladığını belirtti. “Gençlerimiz, azim ve çalışkanlıklarıyla ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak, büyük başarılara imza atacaklar. Onların bu başarıları, diğer gençlerimize de ilham kaynağı olacaktır” diyerek, genç sporcuların gelecekte daha büyük başarılara imza atmalarını temenni etti.

Milas’ın Spor Altyapısı Güçleniyor

Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü D. Tayfun Uslu, törende yaptığı konuşmada, Milas’ın spor altyapısının her geçen gün daha da güçlendiğini ve gençlerin çeşitli branşlarda başarılı sonuçlar aldığını ifade etti. Uslu, genç sporcuların bu başarısında emeği geçen antrenörlerin ve ailelerin de büyük katkısı olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi