enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1819
EURO
37,1688
ALTIN
2.986,72
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Selma Ateş’e saldıran kişi tutuklandı!

Selma Ateş’e saldıran kişi tutuklandı!
REKLAM ALANI
03.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Ankara’nın Sincan ilçesinde, 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden Ateş cinayeti davası duruşmaları sırasında Selma Ateş, bahçede otururken yumruklu bir saldırıya uğradı. Gözaltına alınan saldırgan M.C.K., ifade işlemlerinin ardından Ankara Batı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından “Kadına Karşı Basit Yaralama” suçlamasıyla tutuklandı.

Selma Ateş, saldırganın 6 suç kaydının bulunduğunu belirtti. Saldırı anını anlatırken, “Bir anda saldırdı, anlamadım. ‘Ne dedin sen?’ diyerek bana saldırdı. Kim olduğunu bilmiyoruz ama Gölbaşı Ülkü Ocakları’ndan olduğu söyleniyor. Muhtemelen Devlet Bahçeli’nin salı günü grup toplantısında ilettiği mesajı bana getirdi,” ifadelerini kullandı.

Ateş, bu saldırının Bahçeli’nin konuşmasından sonra gerçekleştiğini ve bu tür saldırıları beklediklerini de sözlerine ekledi. “Bursa’da, İzmir’de benzer olaylar yaşadım. Bu adam suçlu; aranıyormuş diyorlar, peki 6 suç kaydı olan bir adam neden dışarıda?” dedi. “Sinan’ı kameraların önünde katlettiler. Şimdi bana diyorlar ki ‘Savunmaya devam edersen, sonun Sinan gibi olur.’ Bu saldırılara tekrar maruz kalacağıma eminim,” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi