enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Serdar Saatçı Trabzonspor’da: Beşiktaş’a iddialı gönderme

Serdar Saatçı Trabzonspor’da: Beşiktaş’a iddialı gönderme
REKLAM ALANI
11.09.2024
0
A+
A-

Trabzonspor’un Portekiz ekibi Braga’dan kadrosuna kattığı genç stoper Serdar Saatçı, Trabzon’a gelir gelmez dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Altyapısında yetiştiği Beşiktaş’a yönelik sözleriyle gündem olan Serdar, bordo-mavili formayla büyük hedeflere ulaşmayı amaçladığını belirtti.

Serdar Saatçı, Trabzonspor’a transferi sonrası yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’tan Trabzonspor’a geldim. Daha büyük bir kulüpte olduğumu hissediyorum. Braga’da çok maç oynayarak önemli deneyimler kazandım ve tecrübeli bir şekilde geri döndüm. Bu ligde kendimi en iyi şekilde göstereceğim.” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, Beşiktaş camiasında şaşkınlık yaratırken, genç savunmacının iddialı çıkışı taraftarlar arasında da geniş yankı uyandırdı.

Serdar, Trabzonspor taraftarına da umut dolu mesajlar verdi: “Eski Avni Aker ruhunu yeniden canlandıracağız. Şu an kendimi hazır hissediyorum. Beşiktaş maçında sahada elimizden geleni yapacağız ve taraftarlarımızı üzmeden evlerine göndereceğiz.” diyerek bordo-mavili camiaya olan inancını dile getirdi.

Futbola Beşiktaş altyapısında adım atan Serdar, 2022 yılında 2 milyon euro bedelle Braga’ya transfer olmuştu. Portekiz ekibiyle geçen sezon 27 maça çıkan 21 yaşındaki savunmacı, bu sezon ise sadece 1 kez forma giydi. Trabzonspor ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Saatçı, Türkiye’de yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi