enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Serik Devlet Hastanesinde çocuklara akülü araba sürprizi

Serik Devlet Hastanesinde çocuklara akülü araba sürprizi
REKLAM ALANI
20.08.2024
0
A+
A-

Antalya’nın Serik ilçesinde Serik devlet hastanesinde sünnet olacak çocuklar, ameliyathaneye akülü araba ile götürülüyor.

featured






ANTALYA-BHA

Serik Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından sünnet olacak çocuklarda korku ve kaygıyı azaltmak amacıyla çocuklar ameliyathaneye bir hayırsever tarafından hastaneye bağışlanan akülü araba ile götürülüyor.

Uygulamayla sünnet öncesi çocuklar araba ile oynayarak rahatladıktan sonra ameliyata alınıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Kurt, “Tıbbi olarak gerekli olan sünnet, çocuklarda korku ve kaygı yaratabilmektedir. Bu nedenle çocuklar üzerindeki korku ve kaygıyı azaltmak için hastane yönetimi aracılığıyla bir hayırsever tarafından bağışlanan akülü araba ile ameliyat öncesi çocuklar arabayla oynayarak rahatladıktan sonra, ameliyata kaygısı azalarak girmektedir. Bağışçımıza Serik Devlet Hastanesi olarak teşekkür ederiz.” dedi.

Serik Devlet Hastanesinde çocuklara akülü araba sürprizi


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi