enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Sinop’ta “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı düzenlenecek

Sinop’ta “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı düzenlenecek
REKLAM ALANI
03.06.2024
0
A+
A-

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programları sürüyor.

Sinop’ta, 7 Haziran Cuma günü saat 14.00’da Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek Sivil Toplum Medya buluşmaları programında; Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi, Dijital İçerik Üretimi, Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı, Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi ve İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif konularında sunumlar gerçekleştirilecek.

Sinop’ta TİMBİR Temsilcisi Serhat Özşahin’in ev sahipliğinde, gerçekleştirilecek programa TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, Sinop Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gökhan Ceylan, Sinop Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Abdullah Demir ile Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Selman Tunay Kamer konuşmacı olarak katılacak.

İMEF ve TİMBİR’in öncülük ettiği proje ile sivil toplumun medyada daha görünür olmasına katkı ve sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını daha etkili bir şekilde tanıtabilmelerine olanak sağlanması hedefleniyor.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi