enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Sivas Alışveriş Günlerinde Fahiş Fiyat Şoku

Sivas Alışveriş Günlerinde Fahiş Fiyat Şoku
REKLAM ALANI
08.09.2024
0
A+
A-

Hatay yemekleri standında iki Adana kebap ve iki ayran için 1000 TL ücret talep edildiğini iddia eden okurumuz, ödediği tutarın post slipini de gazetemize iletti.

Şikayette bulunan vatandaş, “Bu kadar yüksek bir bedel karşısında neye uğradığımı şaşırdım. Bu tür organizasyonlar yerel esnafı desteklemek için yapılırken neden böylesine fahiş fiyatlarla karşılaşıyoruz?” diyerek yaşadığı duruma tepki gösterdi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen bu etkinliğin, Sivas halkı ve yerel esnaf arasında ekonomik canlılık yaratması hedeflenirken, bu tür fiyatlandırmalar etkinliğin amacına zarar mı veriyor? Vatandaşlar, bu tür şikayetlerin önlenmesi adına denetimlerin sıkılaştırılmasını talep ediyor.

Şu ana kadar yetkililerden konuya dair bir açıklama gelmezken, Sivas halkı ve etkinliğe katılan diğer vatandaşlar, benzer deneyimler yaşayıp yaşamadıklarını sorguluyor. Yerel esnafa destek olmak amacıyla tertip edilen bu organizasyonda, vatandaşların karşılaştığı bu tür fahiş fiyat uygulamalarının, organizasyonun amacına gölge düşürdüğü dile getiriliyor.

Sivas Alışveriş Günleri gerçekten Sivaslı esnaflara destek mi sağlıyor, yoksa Sivaslı vatandaşları mı kazıklıyor?

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi