enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1508
EURO
37,9917
ALTIN
2.880,70
BIST
9.903,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
26°C
Adıyaman
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C

Sivas’a hizmet etmekten gurur duymaktayım

Sivas’a hizmet etmekten gurur duymaktayım
REKLAM ALANI
23.09.2024
0
A+
A-

SİVAS-BHA

Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü olarak göreve atanan Suzi Güzel’e Sivas Turizm Derneği Başkanı ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı gazeteci Hakan Bakar, Prof. Dr. Mimar Uğur Tuztaşı ve Orhan Sağcı, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sivas’ta daha önce Tapu ve Kadastro müdürlüğünde çeşitli görevler üstlenen Suzi Güzel, tecrübelerini şimdide atandığı Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü olarak görevini sürdürecek.

“SİVAS’A HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYMAKTAYIM”

Ziyaret esnasında, vatandaş odaklı hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade eden, Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü olarak göreve atanan Suzi Güzel, “bizler işimizi vatandaşın bir an evvel işlerini halletmeleri yönünde tüm personelimizle var gücümüzle çalışmaktayız.  Sivas’a hizmet etmekten gurur duymaktayım. Hemşehrilerimizin Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirecek işlerinin gelişmiş teknolojileri kullanarak dijitalleşme sayesinde hizmet kalitemizde her geçen daha da artarak devam ediyor.” şeklinde ifade etti.

“YAŞADIĞI ŞEHRİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞINA İNANIYORUZ”

Sivas Turizm Derneği Başkanı ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Gazeteci Hakan Bakar, “Suzi müdürümüzü geçmişten tanıdığımız için Sivas’a atanması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisinin çok gayretli ve işini layıkıyla yapan bir yanının olduğunu biliyoruz. Deneyimlerini şehrimize hizmet ederek bulunduğu kurumu ve yaşadığı şehri daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Sivas Bölge Müdürlüğü bünyesinde 2 il ve 29 ilçe müdürlüğünün vatandaşlara hizmet verdiği bir kurumda her daim vatandaş odaklı bir çalışma içerisinde Sivas’a yapacağı hizmetlerinden dolayı bizlerde kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadesini kulandı.

Gerçekleşen ziyaretin ardından günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleşti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi