enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Sivil Toplum Medya Buluşmaları Konya’da devam edecek

Sivil Toplum Medya Buluşmaları Konya’da devam edecek
REKLAM ALANI
10.08.2024
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından Konya’da “Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı düzenlenecek.

featured






ANKARA-BHA

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından organize edilen buluşmalar Konya’da devam edecek. 15 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak program Konya’nın Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

Programa konuşmacı olarak; TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın yanı sıra, TİMBİR Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar, İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar katılacak.

İMEF ve TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, projenin toplumun mayası olan sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını daha kapsamlı kamuoyuna aktarmalarına ve görünür olmalarına katkı sağlayacağına dikkat çekti.

 

Sivil Toplum Medya Buluşmaları Konya’da devam edecek


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi