enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

SON DAKİKA! İstanbul’da Maymun Çiçeği şüphesi!

SON DAKİKA! İstanbul’da Maymun Çiçeği şüphesi!
REKLAM ALANI
11.09.2024
0
A+
A-

İstanbul Beyoğlu’nda Afrika uyruklu bir kişinin maymun çiçeği virüsü belirtileri taşıdığı öne sürüldü. Şüpheli kişi gece saatlerinde ambulansla karantina altına alındı. Çevre sakinlerinin kamerasına yansıyan görüntüler endişe yarattı.

Afrika Birliği, maymun çiçeği virüsünün hızla yayılması nedeniyle acil durum ilan etmiş, dünya genelinde ciddi bir tehdit oluşturan bu virüsle ilgili olarak Türkiye’de ise henüz herhangi bir vakaya rastlanmadığı ve bu hastalığa dair bir tanı koyulmadığı bildirilmişti.

AFRİKA UYRUKLU KİŞİ KARANTİNADA

İddiaya göre İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Afrika uyruklu bir kişinin maymun çiçeği virüsü belirtilerini taşıdığı için ambulansla karantina altına alındı.

O anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi