enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2415
EURO
37,0694
ALTIN
3.016,14
BIST
8.897,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Açık
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

TEKNOFEST 2024 ve ISIF’24’te derece elde edenler ödüllendirildi

TEKNOFEST 2024 ve ISIF’24’te derece elde edenler ödüllendirildi
REKLAM ALANI
24.10.2024
0
A+
A-

ELAZIĞ-BHA

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen törende Elazığ’da derece elde eden üniversite ve lise öğrencileriyle akademisyenler ve öğretmenlere teşekkür belgeleri verildi.

Gerçekleştirilen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Doğru, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Yavuztürk,  Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, yarışmalarda derece alan öğrencileri ve danışman hocaları katıldı.

Programda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, son yıllarda devletimizin üniversitelerden büyük beklenti içerisinde olduğunun altını çizerek, Fırat Üniversitesinin ülkemizin gelişmesine sunduğu katkının artarak devam etmesi için akademisyenlere ve öğrencilere gereken bütün desteği vermeyi sürdürdüklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Göktaş ayrıca, ISIF 2024’de madalya almaya hak kazanan buluş sahibi akademisyenler ile TEKNOFEST’te dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı ise Türkiye yüzyılında TÜBİTAK yarışmalarıyla, TEKNOFEST yarışmalarıyla gençlerimizin her konuda desteklenmesi, ciddi manada bilim ışığında üreten ve üretken bir nesil yetiştirmek için tüm çabalarımızı ortaya koymamız gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından TEKNOFEST 2024 içerisinde gerçekleştirilen ISIF’24 buluş fuarı yarışmasında ve TENOFEST 2024 yarışmalarında dereceye girenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi