enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
26°C
Adıyaman
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
32°C

Tenisçi Dila Nur Kaya’dan büyük başarı

Tenisçi Dila Nur Kaya’dan büyük başarı
REKLAM ALANI
22.09.2024
0
A+
A-

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 12-15 Eylül tarihlerinde Antalya Lara Tenis Kulübü’nde düzenlenen 12 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvası, genç yeteneklerin performanslarını sergilediği önemli bir organizasyon oldu.

featured






AFYON-BHA

Turnuvaya katılan sporcular arasında Afyonkarahisarlı Dila Nur Kaya, gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Dila, 6-B grubunda birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Dila Nur Kaya, grup sıralama maçlarında da sergilediği performansla göz doldurdu. Bu maçlar sonucunda 2. olarak, turnuvanın en dikkat çekici isimlerinden biri haline geldi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, Dila Nur Kaya’yı ve antrenörü Orhan Küçük’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kasapoğlu, “Gençlerimizin bu tür başarılar elde etmesi, spora olan ilgiyi artırmakta ve yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır. Dila gibi gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Tenisçi Dila Nur Kaya’dan büyük başarı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi