enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

TFF Temsilciler Kurulu’nda Samsunlu Haydar Özdemir yönetime girdi

TFF Temsilciler Kurulu’nda Samsunlu Haydar Özdemir yönetime girdi
REKLAM ALANI
29.07.2024
0
A+
A-

TFF Temsilciler Kurulu’nda Samsunlu Haydar Özdemir yönetime girdi

Yaren YALNIZ / Samsun

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu toplantısında temsilciler kurulu Temsilciler Kurulu atamaları gerçekleştirildi.

Temsilciler Kurulu Başkanlığına Şerafettin Bural atanırken üyeliklere ise Samsunlu Haydar Özdemir ile birlikte Ertuğrul Arslan, Osman Diyadin, Ömer Demir, Mehmet Sururi Saydam ve Servet Sarıkaya atandı.

-Haydar Özdemir kimdir

1971 yılında Samsun doğan Özdemir, ilk ve orta öğrenimimi tamamladıktan sonra 1989 yılında Polis Akademisine girdi. Sırasıyla İzmir (Gasp, Organize Suçlar, Cinayet büroları), Rize (Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı, İyidere İlçe Emniyet Amirliği), İzmir (Trafik Sivil Ekipler Amirliği, Konak İlçe Asayişinden Sorumlu Müdür Yardımcılığı, İl Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı), Erzincan (Asayiş Şube Müdürlüğü, Havalimanı Şube Müdürlüğü) ve İstanbul (Polis Okulu Öğretmen Emniyet Müdürlüğü, Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, Esenler ve Bağcılar’dan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı  ‘1 yıl’,  Güvenlik Şube ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı ‘2 yıl’, 2018 Eylül’den itibaren Güven Timleri, Önleyici Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Deniz Limanları Şube Müdürlüğü, Sarıyer İlçe ve Beşiktaş İlçe’den Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2022 yılında Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden emekliye ayrıldı.

2010/11 sezonundan günümüze kadar TFF Temsilcisi olarak görev yaptı. 2016-2020 yılları arasında oynanan UEFA ve Şampiyonlar Ligi müsabakaları, 2017 yılı Avrupa Basketbol Şampiyonası, 2017 Final Four Basketbol Finalleri Beşiktaş Stadyumu’nda oynanan UEFA Süper Finali’nde “Müsabaka Güvenlik Amirliği” görevlerinde bulundu.

2014-2015 Sezonu’nda Galatasaray’da, 2015-2016 Sezonu Başakşehir SK’de,  2016-2020 arası sezonlarında BJK Spor Kulüplerimizde Müsabaka Güvenlik Amirliği görevlerini yürüttü.

Halen Medipol Üniversitesi Hukuk  Fakültesi’nde Doktora eğitimimi başarı ile tamamlayan Özdemir, Saygı Enerji ve Asimo34 Yazılım ve Teknoloji şirketlerinin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı olarak ticari faaliyetlerime devam etmektedir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi