enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
34°C
Adıyaman
34°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Çok Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
35°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C

Tohum desteği için müracaatlar başladı

Tohum desteği için müracaatlar başladı
REKLAM ALANI
08.07.2024
0
A+
A-

Ardahan’da çiftçilerin faydalanılacağı 2024 yılı sertifikalı tohum desteği müracaatları başladı.

featured






Tohum desteği için müracaatlar başladı

ARDAHAN-BHA

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 yılında uygulanacak sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında başvuru sürecinin başladığını duyurdu. Çiftçilere yönelik önemli desteklerin sağlanacağı bu süreçte, 2024 üretim sezonu için sertifikalı tohum desteğinden yararlanmak isteyenlerin 31 Temmuz 2024 tarihine kadar tarım müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor.

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün konuyla ilgili resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Tarımsal üretimi desteklemek amacıyla 2023 yılı için öngörülen desteklemeler ile 2024 üretim sezonu için sertifikalı tohum kullanım desteğimizi duyuruyoruz. Çiftçilerimizin bu desteklerden en verimli şekilde faydalanabilmesi için başvuru süreci 31 Temmuz’a kadar devam edecek. Tüm çiftçilerimizi başvuru yapmaya ve desteklerimizden yararlanmaya davet ediyoruz” denildi.

Tohum desteği için müracaatlar başladı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi