enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0699
EURO
38,0660
ALTIN
2.835,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş futbolcularını uyardı

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş futbolcularını uyardı
REKLAM ALANI
20.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Teknik Direktör Şenol Güneş, Trendyol Süper Lig’in ertelenen 3. haftasında Bellona Kayserispor’la oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Güneş, takımın savunma performansını eleştirerek, “Beşiktaş maçından sonra moral ve güvenle çıkmayı beklerken, tam tersi bir görüntü ortaya çıktı. Oyunumuz yavaştı, hücum varyasyonlarımız zayıftı ve basit toplar kaybettik” dedi.

Güneş, yedikleri iki gol ve penaltı pozisyonuna değinerek, “Bire bir mücadelelerde sakatlanan oyuncumuz oldu. Büyük bir takım olarak savunmada başarılı olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca, hücum ettikleri her pozisyondan sonra baskı yapmaları gerektiğini vurguladı.

Takımın mevcut durumunun kendisini rahatsız ettiğini belirten Güneş, “Sakatlıktan çıkan oyuncular bile daha iyi oynuyorsa, bu bir çelişki. Takımın yüzde yüz hazır olması gerekiyor, mazeretlere sığınamayız” diye konuştu.

Güneş, maçın oyuncular için bir başlangıç noktası olması gerektiğini belirterek, “Gaziantep FK maçında da kötü oynayabiliriz, ancak bu durumda bile mücadele etmeli ve sonuç alabilmeliyiz” dedi. Ayrıca, oyuncularının potansiyelini biliyor ve onların daha iyi performans göstermelerini beklediğini ifade etti.

Son olarak, “Bu tür hataları düzelteceğiz. Takımın ligde başarılı olması için değişim şart” diyen Güneş, sorumluluğun kendisinde olduğunu ve oyuncularının daha iyi bir performans sergileyeceğini umduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi