enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9856
EURO
37,8596
ALTIN
2.822,53
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

TransAnatolia Rally Raid Karlıova’da Heyecan Yarattı

TransAnatolia Rally Raid Karlıova’da Heyecan Yarattı
REKLAM ALANI
08.09.2024
0
A+
A-

Doğa, macera ve sporu bir araya getiren bu uluslararası yarış, bugüne kadar 27 farklı ülkeden binin üzerinde yarışmacıyı Türkiye’nin eşsiz coğrafyasında ağırladı. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen yarış, 31 Ağustos’ta Mersin’den başladı ve 7 Eylül’de Van’da sona erecek. Yarışın Karlıova etabı, heyecanlı parkurlarıyla dikkat çekti.

Son olarak Tunceli Ovacık’tan start alan yarışmacılar, Kangallı, Pülümür, Yayladere, Körboğa ve Arıcılar etaplarında toplam 291 km’lik parkuru geçtikten sonra 5 Eylül Perşembe akşamı Bingöl’deki kamp alanında günü noktaladı. Altıncı gününde Bingöl’deki kamp alanında start alan yarışmacılar, Adaklı, Kaynakdüzü, Karlıova Hasanova (Şerefettin Dağı), Arakonak, Gevaş ve Bağlama etaplarından geçerek Van’a doğru devam edecekler.

Yarışın Karlıova etabında, sabah erken saatlerde Boncukgöze köyü bölgesinde start alınarak, Hasanova köyündeki Şerefettin Dağlarının zorlu parkuru geçildi. Yarışa güvenlik güçleri, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri destek verdi.

Bu yılki TransAnatolia Rally Raid’e Türkiye, İsviçre, İtalya, Romanya, Birleşik Krallık, Fransa, Belçika, Almanya, Hollanda, Japonya ve İspanya’dan yarışçılar katıldı. Yarışta 7’si raid olmak üzere toplam 36 motosiklet, 15’i raid olmak üzere 3 otomobil, 5 SSV ve 1 kamyon olmak üzere toplam 71 araç ve 91 yarışçı mücadele etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi