enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2713
EURO
36,9938
ALTIN
2.992,58
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
21°C
Adıyaman
21°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Açık
20°C

Tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz

Tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz
REKLAM ALANI
23.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Fidan, saldırıda hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, Türkiye’nin terörle mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Bakan Fidan, “İçeride ve dışarıda, tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. Milli savunma yeteneklerimizi her geçen gün daha da güçlendirerek, ülkemizi hedef alan odaklar ve onların taşeronlarının Türkiye üzerindeki kirli emellerine asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fidan, Türkiye’nin hem içeride hem de uluslararası alanda teröre karşı mücadelesinde kararlılıkla yoluna devam edeceğini belirterek, bu tür saldırıların ülkenin gelişimine ve savunma sanayiine zarar veremeyeceğini vurguladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi