enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9856
EURO
37,8596
ALTIN
2.822,53
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

TÜRAP’tan ikinci Sağlık Fuarı

TÜRAP’tan ikinci Sağlık Fuarı
REKLAM ALANI
08.08.2024
0
A+
A-

TÜRAP’tan ikinci Sağlık Fuarı

Türkiye’deki sağlık sektörünün sağlık turizmindeki payını artırmak amacıyla Turabexpo olarak düzenlenen 2. Expo Health Tourism ve 2. Expo Health Care sağlık turizmi fuarları, 3-6 Eylül tarihlerinde İstanbul’da bir otelde gerçekleştirilecek. Türk Arap Ülkeleri İşbirliği (TÜRAP) Derneği tarafından organize edilen bu etkinlik, Türkiye’nin sağlık turizmi potansiyeli açısından büyük önem taşımaktadır. TÜRAP Derneği Başkanı Sabuhi Attar, sağlık turizmi sektörünün hızla büyüyen bir sektör olduğuna dikkat çekerek, düzenlenen fuarların devamında 29 Arap ülkesinden çok sayıda alım heyeti ve Arap Ülkelerinden Sağlık Bakanlarının (Fas – Moritanya – Filistin) katılım sağlayacağını belirtti.

“Türkiye Sağlık Turizmi İçin Dünya Markası Olma Yolunda”

“Uluslararası düzeyde sağlık turizmi camiasını bir araya getiren bu organizasyonlarda, Türkiye’deki sağlık turizmini sağlık kuruluşları ile yapılacak önemli çalışmalar ve oluşturulacak yeni işbirlikleri sayesinde dünya markası haline getirmek mümkün,” şeklinde konuşan Attar, bu hedefe ulaşmak için büyük bir potansiyel olduğunu belirtti.

“Sağlık Turizminde 5 Milyar Dolar Hedefi”

TÜRAP Başkanı Sabuhi Attar, TÜRAP olarak gelişen ilişkileri en doğru şekilde ortaya koyup, bu bağlantıları daha yüksek seviyeye getirerek somut sonuçlar elde etmeyi amaçladıklarını vurguladı. Attar, “Yaptığımız projelerin kazandırdığı çok önemli gelişmeler mevcuttur. Bu yeni projeler ile sağlık turizmi kârının 5 milyar dolara ulaşmasını beklemekteyiz,” dedi. Ayrıca, sağlık turizmi alanında gerçekleştirilen çalışmaların Türkiye’nin uluslararası alanda daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlayacağını belirten Attar, “Gelecekte de sağlık turizmi sektöründe yenilikçi ve işbirliğine dayalı projelerle büyümeyi sürdüreceğiz,” diyerek sözlerine son verdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi