enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2388
EURO
37,2037
ALTIN
2.989,35
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok dünyaevine girdi

Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok dünyaevine girdi
REKLAM ALANI
12.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Ankara’da, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı muhteşem bir düğünle Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok ile Besa Holding’in genç patronu Efe Bezci dünyaevine girdi. Düğün, JW Marriott Otel’de gerçekleşti ve etkinlikte sahne alan ünlü sanatçılar Ebru Yaşar ve Altay, konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Düğüne, Altınok ve Bezci ailelerinin davetlisi olarak birçok önemli isim katıldı. Nikah merasimi Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından gerçekleştirildi. Düğünde, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran gibi pek çok siyasetçi ve iş insanı da yer aldı.

Görkemli bir atmosferde gerçekleşen düğün, misafirlerin sıcak ilgisi ve mutluluğu ile dolu anlara sahne oldu. Ailelerin ve davetlilerin birlikte keyifli vakit geçirdiği etkinlik, genç çiftin hayatında yeni bir sayfanın başlangıcı olarak kaydedildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi