enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2360
EURO
37,0519
ALTIN
3.014,93
BIST
8.887,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Açık
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Başkan Adaylığını Açıkladı

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Başkan Adaylığını Açıkladı
REKLAM ALANI
24.10.2024
0
A+
A-

HASAN ENGİN TUNCER, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ VE PROJELERİNİ PAYLAŞTI

BHA-SPOR

Tuncer, toplantıda başkanlık dönemi boyunca yürütülen faaliyetleri değerlendirirken, yeni döneme dair önemli projelerini ve hedeflerini de kamuoyuyla paylaştı.

Toplantıya çok sayıda medya mensubu ve spor camiasından önemli isimler katıldı. Tuncer, federasyon başkanlığı döneminde hayata geçirdiği önemli projelerden bahsederek, Türkiye’de binicilik sporuna devam eden katkıları olduğunu vurguladı. Özellikle genç binicilerin yetiştirilmesi, altyapı yatırımları ve uluslararası alanda elde edilen ve edilmesi planlanan başarılara ilişkin önemli demeçler verdi.

2024 Yılı Balkan Şampiyonalarında Büyük Başarı; 8 Altın, 6 Gümüş ve 1 Bronz Madalya

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı H. Engin Tuncer, 2024 yılında Balkan Şampiyonası’nda iki ayrı branşta ev sahipliği yapıldığını ve bu organizasyonlarda sporcuların önemli başarılara imza attıklarını dile getirdi.

At Terbiyesi branşında usta ve yıldız biniciler kategorilerinde sporcularımızım hem ferdi hem de takım olarak altın madalya kazandığını ve Balkan Şampiyonluğunu elde ettiğini; Engel Atlama branşında ise genç ve genç yetişkin kategorilerinde takım olarak altın madalya, usta, kadın ve yıldız biniciler kategorilerinde ise gümüş ve bronz madalyalar elde edildiğinden bahsetti.

Ayrıca Atlı Dayanıklılık branşında, üç yıldır süregelen Balkan Şampiyonluğu bayrağını bu yılda milli sporcularımız tarafından korunduğunu, sporcuların özveri ve gayretinin gözle görülür olduğunu belirtti.

Tuncer, bu başarıların Türk biniciliğinin geleceği için büyük umutlar vaat ettiğini ve çıtayı yükselterek 2025 yılında Avrupa Şampiyonaları ve uluslararası yarışmalarda sporculardan önemli başarılar beklediğini belirtti.

Yeni Dönem Vizyonu ve Hedefleri

Başkan Tuncer, sürdürülebilir bir gelişim stratejisi ile Türkiye’de binicilik sporunu yaygınlaştırmayı ve dünya çapında Türk Biniciliğini duyurmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, yeni dönemde planlanan projeler arasında uluslararası binicilik yarışmalarının Türkiye’de daha fazla düzenlenmesi, genç sporculara yönelik uluslararası programların geliştirilmesi ve modern binicilik anlayışı ile alanında kalifiye elemanların yetiştirilmesini sağlamak üzere geliştirilen projeler gibi önemli hedefleri olduğunu açıkladı.

Hasan Engin Tuncer, “Federasyonumuzun başında bulunduğumuz süre boyunca hem ulusal hem de uluslararası arenada güzel başarılar elde ettik. Yeni dönemde, bu başarıları daha da geliştireceğiz ve Türkiye’yi binicilik sporunda dünyada saygın bir konuma getirmek amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün ‘Ben, sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim’ anlayışıyla başarılı sporcular yetiştirerek binicilik sporunu geleceğe taşımak vizyonumuzdur.

Her biri kendi alanında başarılı, ömrünü atlara ve biniciliğe adamış ekibimiz, icraat ve hizmeti ön planda tutan şeffaf, adil ve yenilikçi bir program uygulamayı ilke edinmiştir. Öncelikli hedefimiz katılımcı ve eşitlikçi yönetim anlayışıyla binicilik sporunun kalkınmasını ve evrensel bir vizyon çerçevesinde uluslararası alanda başarıya ulaşmasını sağlamaktır.” mesajını verdi.

 

Başkan: Hasan Engin Tuncer
Genel Sekreter: Önder KARAEŞ
Websitesi:https://www.binicilik.org.tr/
İletişim:elifgunduz@binicilik.org.tr    / 0546 559 50 19

Hasan Engin TUNCER
Türkiye Binicilik Federasyonu
Başkanı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi