enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1640
EURO
38,1700
ALTIN
2.909,07
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
33°C
Adıyaman
33°C
Açık
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Türkiye Hentbol Federasyonunda yeni dönem: Başkan Mesut Çebi oldu

Türkiye Hentbol Federasyonunda yeni dönem: Başkan Mesut Çebi oldu
REKLAM ALANI
27.09.2024
0
A+
A-

Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ve 7. Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara’da yapıldı. Bir otelin konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, federasyonun yeni başkanı belirlendi. 220 delegenin katılımıyla yapılan seçimde, 112 oy alarak Mesut Çebi THF’nin yeni genel başkanı seçildi. Mevcut başkan Uğur Kılıç 48 oy alırken, diğer aday Erhan Aras 59 oyda kaldı. Kullanılan 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Genel Kurul, divan başkanı ve üyelerinin seçimiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, geçmiş yıllara ait yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oylamaya sunuldu. Ayrıca federasyonun önümüzdeki dönemde uygulamayı planladığı yeni kararlar da tartışılarak oylamaya açıldı. Oylamaların tamamlanmasının ardından yeni başkan, yönetim ve denetleme kurulları belirlendi.

Mevcut başkan Uğur Kılıç, seçimin öncesinde yaptığı konuşmada, görevde olduğu süredeki çalışmalarını özetleyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün “Az zamanda çok ve büyük işler yaptık” sözünü hatırlattı. Kılıç, Türk hentbolunun Avrupa sahnesindeki başarılarına dikkat çekerek, gelecek 4 yıl içinde daha büyük hedefler gerçekleştirme sözü verdi.

Başkanlık yarışını kazanan Mesut Çebi ise kürsüde yaptığı konuşmada, bütün adaylara seçim süreci boyunca gösterdikleri nezaket için ve hentbolun bugünlere gelmesinde verilen emekler için teşekkür etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Çebi, “Yönetim kurulumuzla birlikte her bir fikre değer vereceğiz, tüm projeler hepimizin projesi olacak. Şeffaflık, katılımcılık ve hesap verilebilirlik benim için son derece önemlidir. 20 senedir basketbolda, son 10 yıldır da voleybolda oluşan popülaritenin artık hentbola gelmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi