enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2360
EURO
37,0519
ALTIN
3.014,93
BIST
8.887,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Açık
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Türkiye Karate Federasyonu’nda Ercüment Taşdemir dönemi

Türkiye Karate Federasyonu’nda Ercüment Taşdemir dönemi
REKLAM ALANI
24.10.2024
0
A+
A-

ANKARA / BHA

Federasyonun olağan seçimli genel kurulu, Ankara’daki Altınel Hotel’de gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Aslan Abid Uğuz’un aday olmadığı genel kurulda, başkanlık için Ercüment Taşdemir ve Cenk Hilmi Kılıç yarıştı.

Kullanılan 193 oyun 109’unu alan Ercüment Taşdemir, federasyon başkanlığına seçildi. Cenk Hilmi Kılıç 82 oy alırken, 2 oy geçersiz sayıldı.

Taşdemir başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Hüseyin Akdemir, Hilmi Kaplan, Haşim Bulut, Osman Fatih Destici, Atıf Ala, Mustafa Ertekin, Ali Sarıaydın, Ersin Bebek, Levent Aydemir ve Ömer Habeş yer aldı.

Ercüment Taşdemir, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Size bir telefon kadar yakınız. Bizim başkanlığımızda yılgınlığa, yorgunluğa yer yok. Dünya karatesinde hak ettiğimiz yeri alacağız. Karatenin Türkiye’mizin 81 ilinde, ilçelerinde, köylerinde dahi var olması için çalışmalar yapacağız. Türkiye’de uluslararası organizasyonların düzenlenmesini sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Taşdemir, hayatını kaybeden eski başkan Esat Delihasan adına Dünya Kupası düzenleyeceklerini dile getirdi.

“Seçimin ardından delegelere teşekkür eden ve birlik beraberlik mesajı veren Taşdemir, “Türk karatesinin zirveye çıkması için hep birlikte çalışacağız. Hiçbir şekilde ayrımcılık yapmayacağız. Hiçbir zaman kötü niyetimiz olmadı. Biz bir bütünüz.” diye konuştu.

TİMBİR ÜYESİ ERSİN BEBEK YÖNETİMDE

TİMBİR Üyesi Ersin Bebek de yönetimde yer aldı. Bebek seçimlerden sonra şu açıklamalarda bulundu:

“Seçimler dolayısıyla bizlere desteklerini esirgemeyen Saygıdeğer Başkanlarıma, Sayın Bakanlarım ve Genel Müdürlerime, sevgili arkadaşlarıma, kıymetli Ali BILDIRCIN ve Ercüment TAŞDEMİR Başkanıma, beraber yol yürüme onuru yaşadığım yönetim kurulu ve çalışma ekibimize, özellikle spora gönül vermiş ve bizleri bu vazifeye layık gören Karate camiasına, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizlere verilen bu desteğin hizmete, değişime ve gelişmeye verilmiş bir destek olduğunu biliyoruz. Sorumluluğumuzun ve yükümüzün ağırlığının farkında olarak Ercüment TAŞDEMİR başkanım ve ekibi adına arkadaşlarımla birlikte, projelerimizi tek tek hayata geçirmenin gayreti ve azmi içerisinde olacağız. Gayemiz Karateyi yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır.

Bu seçimde hizmet yarışına girdiğimiz bütün aday arkadaşlarımızı gösterdikleri gayret, yaptıkları katkı ve olgunlukları sebebiyle tebrik ediyorum.  Saygılarımla…”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi