enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

Türkiye Kültür Yolu Festivali bugün Ankara’da başladı!

Türkiye Kültür Yolu Festivali bugün Ankara’da başladı!
REKLAM ALANI
21.09.2024
0
A+
A-

Başkent Ankara, festival kapsamında 29 Eylül’e kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak, her yaştan sanatseveri ağırlayacak.

featured






ANKARA-BHA

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlik sanatseverleri bir araya getirecek. Konserden sergiye, tiyatrodan opera ve bale gösterilerine, söyleşiler ve çocuklar için çeşitli etkinliklere kadar her yaştan sanatseverlere hitap edecek festival kapsamında yaratıcı dijital atölyeler de yer alacak.

16 şehirde düzenlenen festivalin 11. durağı Başkent Ankara oldu. Festivale üçüncü kez ev sahipliği yapacak olan Ankara, her yaşa uygun etkinliklerle başkentlileri ağırlayacak. Festivalde 100’den fazla sanatçı başkentlilerle bir araya gelecek.

Ankara’da 9 gün sürecek festivalin seneye 20 şehirde yapılması planlanıyor.

 

Türkiye Kültür Yolu Festivali bugün Ankara’da başladı!


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi