enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9856
EURO
37,8596
ALTIN
2.822,53
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Türkiye Yat Kaptanları Derneği Başkanı Karagöz: Çocuklara denizi sevdirmemiz gerek

Türkiye Yat Kaptanları Derneği Başkanı Karagöz: Çocuklara denizi sevdirmemiz gerek
REKLAM ALANI
26.05.2024
0
A+
A-

Türkiye Yat Kaptanları Derneği Başkanı Yusuf Ziya Karagöz, “Biz deniz ülkesiyiz. Deniz ülkesi olmamız bir şey ifade etmiyor. Denize sahip çıkmamız gerekiyor. Denizi sevmemiz, denizciliğe önem göstermemiz gerekiyor. Özellikle çocuklara denizi sevdirmemiz gerek” dedi.

featured






‘Ankara’ya denizi değil deniz sektörünü getiriyoruz’ mottosuyla Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği desteği ile Artı Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen Ankara BOATSHOW Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde ilgi gördü.

5 gün süren ve 200’ün üzerinde yat ve teknenin sergilendiği fuar ile ilgili konuşan Türkiye Yat Kaptanları Derneği Başkanı Yusuf Ziya Karagöz destek veren tüm deniz severlere teşekkür etti. Fuarın ilgi gördüğünü kaydeden ve gelecek yıllarda gördükleri eksiklikleri de gidererek daha kapsamlı organizasyonlar planladıklarını ifade eden Karagöz denizlere sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Karagöz, şöyle konuştu:

“Biz deniz ülkesiyiz. Deniz ülkesi olmamız bir şey ifade etmiyor. Denize sahip çıkmamız gerekiyor. Denizi sevmemiz, denizciliğe önem göstermemiz gerekiyor. Özellikle çocuklara denizi sevdirmemiz gerek. Deniz sporlarını, deniz sporculuğunu ve yelkeni sadece deniz sporu olarak göstermememiz ve bu algıyı yıkmamız gerekir. Herkes denize girebilir. Ülkenin herhangi bir yerinde denize girmek için hiçbir engel yoktur. Deniz alanında eğitimin sağlanması gereklidir. Deniz hayatımızın her alanındadır” dedi.

Türkiye Yat Kaptanları Derneği Başkanı Karagöz: Çocuklara denizi sevdirmemiz gerek


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi