enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2334
EURO
37,2022
ALTIN
2.992,32
BIST
8.805,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal Ankara’da yoğun mesaiye devam ediyor

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal Ankara’da yoğun mesaiye devam ediyor
REKLAM ALANI
18.10.2024
0
A+
A-

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, geçen hafta AK Parti’ye katılmasının ardından ilçeye kazandırılması planlanan yatırımlar için Ankara’da yoğun bir çalışma yürütüyor. 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak belediye başkanlığına seçilen Koçal, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte başkentte çeşitli temaslarda bulundu.

featured






Asım ÇAVDAR/ TRABZON-BHA

Fuat Koçal ve Ahmet Uzun’a, Ankara’daki görüşmelerinde TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ile Trabzon Milletvekili Vehbi Koç da eşlik etti. Heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek, Vakfıkebir’in gelişimi için önemli taleplerde bulundu.

Bakan Kurum’dan ilçede kentsel dönüşüm projelerinin desteklenmesi, sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve araç desteği konusunda olumlu geri dönüş alan heyet, Vakfıkebir’e yönelik hizmetlerin merkezi hükümetle iş birliği içerisinde hızlandırılması hedefini taşıyor.

Koçal ve beraberindeki heyetin Ankara temaslarının, Vakfıkebir’in altyapısını ve genel yaşam kalitesini artıracak önemli projelerin hayata geçirilmesi için sürdüğü bildirildi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal Ankara’da yoğun mesaiye devam ediyor


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi