enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Vanspor, 2’nci hafta liderlik koltuğuna oturdu

Vanspor, 2’nci hafta liderlik koltuğuna oturdu
REKLAM ALANI
10.09.2024
0
A+
A-

VAN-BHA

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor’u 2-1 mağlup eden Vanspor, Pazar günü ise deplasmanda karşılaştığı Nazillispor’u 3-0 mağlup ederek, ikinci haftada liderlik koltuğunun sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor’u 2-1 mağlup eden ve 3 puanı hanesine yazdırarak lige galibiyetle başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında Pazar günü karşılaştığı Nazillispor’u da mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligin birinci haftasında Belediye Derincespor’a karşı kötü bir futbol ortaya koyan Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Nazillispor karşısında üstün bir performans ortaya koyarak güven verdi.

Nazillispor karşısında üstü bir futbol sergileyen ve sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan Vanspor, birçok gol pozisyonundan da faydalanamadı.

Sezon öncesi önemli futbolcuları kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı veren Van temsilcisi, ligde oynadığı ilk iki maçtan da galip ayrılmasını bildi.

Vanspor’un yanı sıra, 68 Aksarayspor, Menemen FK’da rakiplerini mağlup ederek 2’de 2 yapan takımlar oldu. Öte yandan sezon öncesi flaş transferler yapan ve Vanspor’un tek rakibi olarak gösterilen Serik Belediyespor ise ikinci haftada da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan ve önemli futbolcuları kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı veren Vanspor, ikinci haftada ortaya koyduğu performansla taraftarlarını mutlu etti.

İlk haftada Belediye Derincespor karşısında sergilenen futbol memnun etmezken, Nazillispor karşısında ortaya konuşan mücadele ve alınan 3-0’lık galibiyet taraftarları gelecek adına umutlandırdı.

Nazillispor’u Fuat Bavuk’un 36 ve 65, Bayram Enes An’ın ise 90+4. dakikada kendi kalesine attığı golle 3-0 mağlup eden Vanspor, 6 puan +4 averajla liderlik koltuğunun sahibi oldu.

Grupta oynanan diğer maçlar

Grupta oynanan diğer maçlarda ise deplasmanda karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 mağlup eden 68 Aksarayspor, 6 puan +4 averajla ikinci sırada yer alırken, deplasmanda Karaman FK’yı 2-1 mağlup eden ve ikide iki yapan bir diğer takım olan Menemen FK ise 6 puana +3 averajla üçüncü sırada yer aldı.

Deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Somaspor, 4 puan +2 averajla dördüncü sırada yer alırken, sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalan Bucaspor 1928 ise, 4 puan +1 averajla beşinci sırada yer aldı.

Konuk olduğu Belediye Derincespor ile 1-1 berabere kalan Elazığspor, 4 puana +1 averajla altıncı sırada yer alırken, sahasında karşılaştığı Erbaspor’u 1-0 mağlup eden Karacabey Belediyespor ise 4 puan +1 averajla yedinci sırada yer aldı.

Deplasmanda karşılaştığı Diyarbekirspor ile 0-0 berabere kalan Giresunspor, 4 puan +1 averajla sekizinci sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise 2 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

Serik Belediyespor 2 puanla onuncu sırada yer alırken, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile 0-0 berabere kalan Arnavutköy Belediyespor ise 2 puanla on birinci sırada yer aldı.

On ikinci sırada yer alan Belediye Derincespor, on üçüncü sırada bulunan Beyoğlu Yeni Çarşı ve on dördüncü sırada bulunan Diyarbekirspor’un 1 puanı bulunurken, Karaman FK, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu ve Nazillispor ise henüz puanla tanışmayan takımlar oldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi