enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2206
EURO
37,1910
ALTIN
2.992,32
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Vanspor’un 2024-2025 sezonu sağlık sponsoru Özel Lokman Hekim Van Hastanesi oldu

Vanspor’un 2024-2025 sezonu sağlık sponsoru Özel Lokman Hekim Van Hastanesi oldu
REKLAM ALANI
07.10.2024
0
A+
A-

Van’ın profesyonel futbol takımı Vanspor Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunda da sağlık sponsorluğu için Özel Lokman Hekim Van Hastanesi ile anlaşma sağladı. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Vanspor’un sağlık ihtiyaçları Lokman Hekim Van Hastanesi tarafından karşılanacak.

featured






VAN-BHA

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’a desteklerini sürdüren Lokman Hekim Van Hastaneleri, sponsorluk kapsamında Van Atatürk Şehir Stadyumu’ndaki yedek kulübelerinin üstüne ve masör sağlık çantasına hastanenin reklamını yerleştirdi.

“Van spor’un yanındayız”

Lokman Hekim Van Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Doğan, Star Van Haber’e yaptığı açıklamada, Vanspor’a her yıl olduğu gibi bu sezon da sağlık sponsoru olduklarını belirtti. Doğan, “Van spor’un yanında olmaktan mutluyuz ve takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Vanspor’un 2024-2025 sezonu sağlık sponsoru Özel Lokman Hekim Van Hastanesi oldu


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi