enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Yalıkavak İlk Maçında Üsküdar Belediyesi ile Karşı Karşıya

Yalıkavak İlk Maçında Üsküdar Belediyesi ile Karşı Karşıya
REKLAM ALANI
01.09.2024
0
A+
A-

MUĞLA-BHA

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, Süper Kupa zaferinin ardından şimdi de 2024-25 sezonunun ilk lig maçına odaklanmış durumda. Takım, bu büyük zaferin motivasyonuyla, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

İlk Maçta Rakip Üsküdar Belediyesi

Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, 1 Eylül 2024 Pazar günü saat 17.00’de Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Üsküdar Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk lig maçında ev sahibi avantajını kullanarak taraftarlarının desteğiyle sahadan galip ayrılmayı hedefleyen Yalıkavak, bu mücadelede de sahaya tam kadro çıkacak.

Salı Günü Kazanılan Süper Kupa Ardından Lig Maratonu Başlıyor

Geçtiğimiz Salı günü kazanılan Süper Kupa zaferi, Yalıkavak Spor için yeni sezona güçlü bir başlangıç oldu. Bu zafer, takımın moralini yükseltirken, oyuncular ve teknik ekip arasında büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yalıkavak Spor, bu başarıyı ligde de devam ettirerek sezon boyunca iddialı performansını sürdürmeyi hedefliyor.

Hayrullah Kayacan: “Yeni Sezonda Tüm Takımlara Başarılar Dileriz”

Yalıkavak Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Şube Sorumlusu Hayrullah Kayacan, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle 2024-2025 hentbol sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Biz Armada Praxis Yalıkavak Spor olarak sezona çok güzel bir başlangıç yaparak yılın ilk kupası olan Süper Kupa’yı kazandık. Bu başarı, ekibimizin disiplinli çalışması ve takım ruhunun bir göstergesi oldu. Ancak, bu sadece başlangıç. Bundan sonraki hedefimiz, hem ligde, hem Türkiye Kupası’nda, hem de Avrupa kupalarında kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek.

Pazar günü oynayacak olduğumuz ligin ilk maçında da tüm Bodrum halkını ve sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Destek arttıkça başarımızın da artacağından şüpheniz olmasın. Taraftarlarımızın coşkusuyla birlikte, bu sezonu da zaferlerle taçlandıracağımıza inanıyoruz. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak için kenetlenmiş durumdayız.”

Tüm Spor Severlere Davet

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, 1 Eylül Pazar günü gerçekleşecek bu önemli mücadelede Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda tüm sporseverleri desteğe davet ediyor. Yalıkavak Spor Kulübü, taraftarlarının coşkulu desteğiyle sezona galibiyetle başlamayı ve başarılarını sürdürmeyi amaçlıyor.

S Cemal SÜZEROĞLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi