enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1527
EURO
38,0117
ALTIN
2.879,45
BIST
9.898,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
26°C
Adıyaman
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C

YRP’den ‘idam cezası’ için imza kampanyası

YRP’den ‘idam cezası’ için imza kampanyası
REKLAM ALANI
23.09.2024
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi (YRP) Edirne İl Başkanlığı tarafından bebek ve çocuk katilliği, tecavüzcülük ile vatan hainliği gibi suçları işleyenlerin idam cezası alması için imza kampanyası başlatıldı

featured






EDİRNEAHVAL-BHA

YRP Edirne İl Başkanı Hakan Çalışkan; “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi parti olarak meclise gelmesi halinde destek vereceğiz. Özellikle bebek, çocuk katilleri, tecavüzcüler ve vatan hainleri için özel bir yaptırım caydırma olması açısından idam cezasının geri gelmesinin ve bu konunun TBMM’ne gündeme alınması istiyoruz” dedi.

Edirne‘de YRP İl Başkanlığı tarafından bebek ve çocuk katilliği, tecavüzcülük ile vatan hainliği gibi suçları işleyenlerin idam cezasına çarptırılması için imza kampanyası başlatıldı.

WhatsApp Image 2024 09 21 at 13.20.28 1 | Edirne Ahval Gazetesi
YRP’den ‘idam cezası’ için imza kampanyası | Edirne Ahval Gazetesi

Kentin en yoğun caddelerinden Saraçlar Caddesi’nde kurulan stantta başlatılan imza kampanyasında konuşan YRP Edirne İl Başkanı Hakan Çalışkan, son günlerde yaşanan olaylardan dolayı idam cezasının tekrardan Türkiye gündeminde yer alması gerektiğinin altını çizdi.

WhatsApp Image 2024 09 21 at 13.20.28 | Edirne Ahval Gazetesi
YRP’den ‘idam cezası’ için imza kampanyası | Edirne Ahval Gazetesi

‘Özellikle bebek, çocuk katilleri, tecavüzcüler ve vatan hainleri için idam cezası geri gelmeli’

Konunun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme alınmasını istediklerine vurgu yapan Çalışkan; “Yeniden Refah Partisi Edirne İl Başkanlığı olarak son yaşananlardan dolayı Edirne ve Türkiye gündeminde tekrar yer alması bir farkındalık olması açısından İdam Cezasının geri gelmesi için Edirne genelinde İmza Kampanyası düzenliyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi parti olarak meclise gelmesi halinde destek vereceğiz. Özellikle bebek, çocuk katilleri, tecavüzcüler ve vatan hainleri için özel bir yaptırım caydırma olması açısından idam cezasının geri gelmesinin ve bu konunun TBMM’ne gündeme alınması istiyoruz” şeklinde konuştu.

Adem Batuhan SEVER

YRP’den ‘idam cezası’ için imza kampanyası


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi