enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
34°C
Adıyaman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
33°C

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sunguroğlu’ndan Ankara Kent Konseyi’ne ziyaret

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sunguroğlu’ndan Ankara Kent Konseyi’ne ziyaret
REKLAM ALANI
27.07.2024
0
A+
A-

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü ve Kanserle Barış Derneği Onursal Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Sunguroğlu, “Halil İbrahim Yılmaz başkanımız bütün sivil toplum kuruluşlarına hakikaten bir şekilde dokunarak moral ve motivasyonla çok başarılı bir yönetim sergiliyor. Onun için geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.

featured

TOYGAR






Prof. Dr. Sunguroğlu: Ankara Kent Konseyi’nde Halil İbrahim Yılmaz sivil toplum kuruluşlarına hakikaten bir şekilde dokunarak moral ve motivasyonla çok başarılı bir yönetim sergiliyor

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü ve Kanserle Barış Derneği Onursal Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu beraberindeki dernek üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

Ankara Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen ANDA Derneği toplantısına da misafir olarak katılan Halil İbrahim Yılmaz ve Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu görüş alışverişinde bulundu. ANDA Derneği Başkanı Okan Tosun heyete faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada Kanserle Barış Derneği ile birlikte Kent Konseyi’ni ziyaret ettiklerini belirterek şöyle dedi:

“Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz bey bizi büyük bir misafirperverlikle ağırladı. ANDA’nın toplantısına iştirak ettik. ANDA’nın çalışmalarını öğrenmek ve bu hayırlı işleri duymaktan son derece mutlu olduk. Bizde Yüksek İhtisas Üniversitesi olarak böyle faydalı hizmetler yapan sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olmaya ev sahipliği yapmaya her konuda nefer olarak çalışmaya talip olduğumuzu belirttim. ANDA grubumuzu tebrik ediyorum. Halil İbrahim Yılmaz başkanımız bütün sivil toplum kuruluşlarına hakikaten bir şekilde dokunarak moral ve motivasyonla çok başarılı bir yönetim sergiliyor. Onun için geleceğe umutla bakıyoruz”

TOYGAR

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sunguroğlu’ndan Ankara Kent Konseyi’ne ziyaret


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi